به گزراش خبرنگار مهر در گرگان، بهرام بختیاری ظهر چهارشنبه در همایش روز خانواده در آموزش و پرورش گرگان افزود: این درحالی است که نقش و کارکرد خانواده در گذشته بیشتر بود و نگذاریم که وضعیت از این بدتر شود.
وی اظهار داشت: برای پیشگیری از برخی آسیبهای اجتماعی باید شیوه های مناسب آموزشی تعریف شود و تمامی مسائلی که در پیشگیری استفاده می شود تا فرزندان در برابر آسیبهای اجتماعی مقاومت کنند، باید در خانواده شکل گیرد.
وی خاطرنشان کرد: در دوران کودکی بایدها و نبایدها باید کنترل شوند زیرا دوران نوجوانی دوران قدم زدنها و همفکری است و در این صورت فرزندان در جامعه دچار دوگانگی تربیتی نمی شوند.
به گفته این مدرس آموزش خانواده، اکنون زندگی ما دچار چالشهای فراوان شده و برای کاهش این آسیبها باید پایه های اعتقادی را تقویت کنیم و شتاب زده عمل نکنیم.
بختیاری بیان داشت: یکی از موثر ترین شیوه های درمانی " دین درمانی و دعا درمانی" است و باید در این بخش نیز توجه اساسی شود.
سیدهادی حسنی مدیرآموزش و پرورش گرگان نیز در این همایش گفت: حضور خانواده و مشارکت اولیاء و مربیان از اضلاع مهم در نظام تعلیم و تربیت است.
وی اظهار داشت: اگر در مدارس حس اعتماد تقویت شود حضور خانواده ها و مشارکت آنها در امور آموزش و پرورش گسترش می یابد.
وی پیشنهاد داد: باید در مدارسی که فضای کافی دارند، اتاقی به عنوان اتاق اعضای انجمن اولیا و مربیان در نظر گرفته شود و نباید نقش موثر خانوداده را در نظام تعلیم و تربیت نادیده گیریم.
شماری از اعضای انجمن اولیاء و مربیان، خانواده ها و کارشناسان در این همایش شرکت داشتند.
نظر شما